Представљање општине Тител на Сајму туризма у Београду

0
903

У Београду је у четвртак, 21.02.2019. отворен 41. Међународни сајам туризма. У оквиру штанда Туристичке организације Војводине своју туристичку понуду сва четири дана сајма презентоваће и општина Тител.

Првог дана сајма, гост на штанду општине био је Јово Тривуновић из Шајкаша, који се већ дужи низ година у оквиру свог домаћинства бави производњом сира од крављег млека. Посетиоци тителског штанда имали су прилике да пробају сир са лимуном и белим бибером, сир са орасима, маслинама, босиљком, паприком, роловани сир као и димљени сир. Чак је и неколико телевизијских екипа изразило жељу да посете газдинство породице Тривуновић и направе репортаже о успешном породичном бизнису.

Данас је гост на штанду општине Тител млекара „Стадо моје“ из Мошорина која ће се представити широком палетом производа од млека.

Александра Николић, представница општине Тител, ове године понудила је туристима једнодневни излет који обухвата вожњу на три реке и два ушћа, посету Специјалном резервату природе Тителски брег, галерији „Стојан Трумић“ у Тителу, Центру земљане архитектуре ну Мошорину, Културно-просветном центру „Вожд“ из Мошорина и радионицама са археолозима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here