Зоран Павловић – нови вршилац дужности директора Тителског брега

0
1080

На 26. седници Скупштине општине Тител, која је одржана у петак, 30. новембра 2018. године донето је Решења о разрешењу и именовању вршиоца дужности директора Установе за заштиту природе и културних добара „Тителски брег“ Тител. Са места вршиоца дужности том приликом разрешен је Богољуб Марковић, а на место вршиоца дужности директора именован је Зоран Павловић.

-Зоран Павловић рођен је 22.11.1991. године у Теслићу, Република Српска, по струци је мастер инжињер заштите животне средине.

-Живи у Мошорину, где је завршио основну школу.

-2006. године уписује Средњу електротехничку школу „Михајло Пупин“ у Новом Саду , смер електротехничар рачунара.

– 2010. године уписује Факултет техничких наука у Новом Саду, смер заштита животне средине и истоимени факултет завршава у року, 2014. Године.

– Исте године уписује и мастер студије на Факултету техничких наука , смер заштита животне средине, ужа област – управљање отпадом које завршава 2016. Године

– Септембра 2015. године примљен на стручну праксу у ЈП Тителски брег , а након истека стручне праксе бива запослен као Стручни срадник на на пословима заштите животне средине у Установи „Тителски брег“ све до именовања на место вршиоца дужности директора Установе.

– Председник је Завичајног удружења  „Угодновић“.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here